Een indruk van Pianolessen Utrecht

Hier kun je een indruk van onze manier van les geven krijgen.

Wil je een idee krijgen van de sfeer, locaties en activiteiten?

Neem snel een kijkje!

 

01

We werken samen op een interactieve manier. Samenwerking tussen broers en zussen, vriendjes en vriendinnetjes en collega’s zien we heel graag!

02

De ondersteuning van ouders, opa’s, oma’s, vriendjes en vriendinnetjes en alle andere geïnteresseerden stellen we heel erg op prijs. Vandaar dat we twee keer per jaar een mooi concert voorbereiden. Natuurlijk is het spannend om voor zo veel mensen te spelen. Maar we durven het samen aan!

03

Leerlingen concerten bij Pianolessen Utrecht zijn een feest, niet alleen voor de trotse ouders of vrienden, maar ook voor ons als docenten. We zijn enorm trots op iedereen, hoe ze met spannende situaties omgaan, op het harde werk wat is gedaan voorafgaand aan een concert en de vooruitgang. En ook al vertellen we het heel vaak aan ons leerlingen, het voelt nog beter als het ook door anderen verteld wordt.

Kom maar naar een van onze concerten en vul ook een van de complimenten kaartjes in voor de  leerlingen om ze te laten horen hoe goed ze het doen! Het Volgende concert is op zondag 24 juni om 11.00 uur en 13.30 uur in de Muziekzaal van Parnassos.

04

Leren door te spelen vinden we allemaal leuk! We zijn altijd bezig met het creëren van nieuwe spelletjes, uitdagingen en projecten om een plek te realiseren waar plezier en leren samen hand in hand gaat.