Lenka Meurders

Lenka Meurders

Pianodocent & oprichter van Pianolessen Utrecht

  • Piano docente wonend in Utrecht
  • Afgestudeerd op het gebied van lesgeven en educatie in Praag
  • Bachelor diploma aan het Utrechts Conservatorium
  • Master diploma in Solo Performance aan het Utrechts Conservatorium
  • Ervaring met het geven van privélessen sinds 2000
  • Prijswinnaar op verschillende internationale competities
  • Concertervaring in Nederland, Tsjechië en Duitsland op verschillende podia
  • Lid van organisatie voor pianisten en pianodocenten Epta

Lessen in het Nederlands, Engels en Tsjechisch

Daniëlle Hoogland

Daniëlle Hoogland

Pianodocent van Pianolessen Utrecht

Daniëlle Hoogland is op zevenjarige leeftijd begonnen met pianospelen bij Pieter Grimbergen en wist al gauw dat haar passie in de muziek ligt. Zelf zegt zij hierover: ‘het grootste cadeau wat ik ooit van iemand heb gehad, is de liefde voor muziek.’ Sinds 2018 studeert zij klassiek piano aan het HKU Utrechts Conservatorium, waar ze lessen volgde bij Sebastián Colombo en momenteel studeert bij Vivianne Cheng. Daniëlle speelt regelmatig samen met andere veelbelovende musici en is verder een ervaren en bevlogen pianodocente. Naast het ontwikkelen van de liefde voor muziek door kennis te nemen van muzikaal spelen, techniek en theorie, heeft zij persoonlijke aandacht voorop staan om haar leerlingen zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Lessen in het Nederlands en Engels

Geert Omta

Geert Omta

Pianodocent van Pianolessen Utrecht

Geert Omta studeerde hoofdvak piano aan het Utrechts conservatorium bij Martyn van den Hoek.

In 2023 begint hij aan zijn master in Groningen bij Paul Komen.

Geert houdt ervan om muziek voor iedereen toegankelijk te maken, omdat hij gelooft dat het van en voor ons allemaal gemaakt is. Geert geeft sinds 2022 met veel plezier bij Pianolessen Utrecht, en hij geeft les aan alle leeftijden.

 

Lessen in het Nederlands en Engels

Petros Papoulias

Petros Papoulias

Pianodocent van Pianolessen Utrecht

Petros begon met pianolessen in 1997, nu is hij 32, en sindsdien is hij niet gestopt met leren.

Petros begon met pianospelen op een muziekschool in Athene toen hij 7 was, daarna op zijn 18e aan de Kapodistrian Universiteit van Athene, waar hij musicologie, muziekpedagogiek en muziekproductie studeerde. Toen hij 26 was, kwam hij naar Utrecht om klassiek piano te studeren aan het conservatorium bij Henry Kelder en Jazzpiano bij Gé Bijvoet.

Tijdens zijn tijd in Griekenland heeft hij ook 8 jaar in 2 rockbands gespeeld, en geloof me, daar valt veel te leren! Klassieke muziek was, is en zal altijd zijn grootste passie zijn, maar alle soorten muziek worden door hem zeer gerespecteerd, uitgevoerd en onderwezen.

Lessen in het Nederlands en Engels

Sanne Berghuis

Sanne Berghuis

Pianodocent van Pianolessen Utrecht

 Sanne Berghuis (1998) is vanaf haar zevende begonnen met pianolessen bij Scholen in de Kunst in Amersfoort. In haar jeugd speelde ze al veel samen in ensembles en orkesten (als pianist en slagwerker). Sinds 2014 heeft ze samen met haar vriendinnen Hedwig Kok (cello) en Serena Vanheuverswijn (viool) het pianotrio Zahetsa, waarmee ze op verschillende kamermuziekconcoursen de eerste prijs hebben gewonnen (de Norman Cooper Chamber Music Competition in Aberdeen, 2014; en het Tristan Keuris Kamermuziek Concours in Amersfoort, 2015). Op haar 20e behaalde Sanne haar bachelorsdiploma Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Hier heeft ze ook drie jaar gewerkt als autismebegeleider. Daarna heeft Sanne gestudeerd aan het conservatorium van Utrecht. Ze deed de bachelor klassiek piano, met als docent Henry Kelder. Tijdens haar studie is ze begonnen met pianoles geven aan leerlingen van 5-75 jaar. Ze heeft ervaring met concerten geven op verschillende podia, waaronder op een lunchpauzeconcert in Tivoli Vredenburg en als solist bij het Amersfoort Jeugd Orkest. In juni 2022 heeft ze haar eindexamenconcert op het conservatorium succesvol afgerond.

Lessen in het Nederlands en Engels